22 Ιαν 2013

Καταγγελία εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου

Το Σάββατο 19/1/2013, ξημερώματα, προσήλθε στο ΑΤΤΙΚΟ, αντιπροσωπεία του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας για να «επιθεωρήσει» την κατάσταση στο νοσοκομείο και τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει με τα ράντζα, την έλλειψη προσωπικού, την παύση λειτουργίας κλινών ΜΕΘ και χειρουργικών αιθουσών.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι επιθεωρητές χρησιμοποιούν νέες πρωτοποριακές  μεθόδους προσέγγισης των ασθενών για να προκαλέσουν αντιδράσεις και να αποσπάσουν μαρτυρίες...
Κάθε καλόπιστος άνθρωπος (ασθενής ή εργαζόμενος) με ανακούφιση θα έλεγε «επιτέλους…το υπουργείο ασχολείται και με μας» και θα περίμενε η αντιπροσωπεία να καταγράψει την αντικειμενική πραγματικότητα του Νοσοκομείου, εν έτει 2013.

Αντί γι αυτό έκανε το αδιανόητο. Προσπάθησε να μας πείσει ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση! Ρώταγε ασθενείς για το αν έπρεπε να εισαχθούν και αν το χειρουργείο ή το νόσημά τους μπορούσε να περιμένει!!! Αναζητούσε και προσπαθούσε να ανακαλύψει ποιες εισαγωγές είναι τακτικές και ποιες έκτακτες. Ποιοι άρρωστοι έρχονται περπατώντας στο νοσοκομείο και ποιοι ετοιμοθάνατοι. Ποιοι γιατροί είναι στα επείγοντα και ποιοι και γιατί ξεκουράζονται έπειτα από 24 ώρες γενικής εφημερίας. Ευτυχώς γιουχαΐστηκαν έντονα από τους ίδιους τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Οι κύριοι αυτοί ήρθαν με κυβερνητική εντολή! Όχι για να κάνουν «αντικειμενική» έρευνα αλλά για να βγάλουν για μια ακόμη φορά, τα προκαθορισμένα συμπεράσματα της πολιτικής τους. Ότι για το χάλι του ΕΣΥ και του ΑΤΤΙΚΟΥ φταίνε οι γιατροί, το προσωπικό και οι ασθενείς. Οι διεφθαρμένοι! Οι άχρηστοι, οι ανίκανοι και οι τεμπέληδες. Ποτέ η κυβέρνηση και η πολιτική της. Ποτέ το δημοσιονομικό σφαγείο της ΕΕ και το μνημόνιο.

Για του λόγου το αληθές, ο υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος πήρε αμέσως την πάσα και κατηγόρησε σήμερα ανοιχτά το προσωπικό ότι φταίει για τα ράντζα – φορεία.

Ενημερώνουμε ότι αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο υπάρχουν περισσότερα από 60 ράντζα-φορεία. Επιπλέον ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και οι Διευθυντές Παθολογικού και Χειρουργικού Τομέα προτείνουν εγγράφως την αναστολή της αυριανής εφημερίας.

Προσκαλούμε όλα τα ΜΜΕ, αντικειμενικά και με πλήρη συναίσθηση της αλήθειας, σε συνάντηση με το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων αύριο Τρίτη 22-1-2013, 11:30 πμ και θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες στη γενική εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου.

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου